s

s

etusivu

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Yhteenveto lankapaastosta

Toukokuun viimeinen päivä loppui lankapaasto ja viimein saan laitettua tänne yhteenvedon lankapaastostani. Tänä vuonna mulla oli kulutus 3549 grammaa, joka on itselle aika vähän (jos vertaa normaaliin kulutukseen.) Paljoa tuo määrä ei kyllä lankavarastossa näy. Vielä on lankoja jäljellä yli 17 kiloa, joista suurin osa ostettu jotain tiettyä projektia varten. Jämälankojen osuus tuosta määrästä on pienempi.

Maaliskuussa tein valmiksi keskeneräiset jyjy-työt. Maaliskuun langankulutus oli 758g, josta lankapaaston aikana 713g. En muistakaan millon viimeksi ois nuin vähän kuukauden aikana ollut langankulutus, puolet vähemmän ko normaalisti.

Lankapaasto maaliskuu

JyJy-töiden valmistuttua asetin itselle oman tavoitteen lankapaaston osalta. Tavoitteena oli kuluttaa kaksi laatikollista lankoja, jotka oli vuosia sitten ostettuja. Joukossa oli myös sekalaisia akryylilankoja, joten piti kehitellä jotain muutakin ko ihmisille tehtäviä vaatteita.

Ensin piti tehä kuitenkin yks synttärilahja ja tein myös äiti Teresan tilkkuja sekä parit sukat. Huhtikuussa langankulutus oli 1322g


Lankapaasto huhtikuu

Toukokuussa tein vauvalahjaksi virkatun pöllön ja tossut. Muut työt on sitten niistä vuosia sitten ostetuista langoista tehtyjä. Toukokuun langankulutus oli itselle normaali 1514g.


Lankapaasto toukokuu


Lankapaaston aikana tekemistäni töistä ainoastaan yhdet sukat ja nuken vaatteet jäivät itelle. Kaikki muut menivät/menevät lahjaksi tai hyväntekeväisyyteen. Niin ja sit siihen omaan tavoitteeseeni. Se onnistui :) Sain ne kaksi laatikkoa sekalaisia lankoja käytettyä, nyt on hyvä mieli :) Joten täytyy olla lankapaastoonkin tyytyväinen, koska viimein sain nuo langat käytettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti